пʼятниця, 15 листопада 2013 11:36

Лілія Подкопаєва виховує третю дитину

Автор: фото: tsn.ua
 

Лілія Подкопаєва, окрім Кароліни і Вадима від попереднього шлюбу з Тимофієм Нагорним, виховує ще одного хлопчика, про це розповіли кореспонденти ТСН Особливе на каналі 1+1.

Друзі спортсменки говорять, що вона дуже щаслива зі своїм коханим, бізнесменом Віктором Костирко, його вона представляє, як чоловіка, і стверджує, що вони пара, але чи офіційно вони уклали шлюб ніхто не знає.

Лілія Подкопаєва та Віктор Костирко познайомились ще у 2009 році, тоді гімнастка представляла його, як друга, і навіть зараз про нього мало що відомо. Чемпіонка у інтерв'ю одному з українських видань розповіла, що їх стосунки розвивалися поступово.

Нещодавно стало відомо, що крім Кароліни і Вадима від попереднього шлюбу, Лілія виховує 11-річного Андрія, молодшого сина Костирка адже мати хлопчика померла.

"Вони виховують трьох чудових дітей. Ліля постійно зайнята зранку до вечора, іноді тижнями не можемо побачитись", - говорить друг Подкопаєвої, співак Андрій Кравчук.

Інформацію про те, що родина Підкопаєвої збільшилась, підтверджує і її колишній чоловік Тимофій Нагорний.

"Іноді Андрійко з нами з Вадиком та Кароліною грався, з нами був син Віктора і це нормально", - говорить Тимофій Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва виховує третю дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі