вівторок, 20 квітня 2010 16:41

Лікарі дозволили Приходько курити

Лікарі дозволили Приходько курити

Співачка Анастасія Приходько схудла на 15 кілограмів.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у прес-службі співачки.

"Анастасія почувається добре. Примудрилася схуднути одразу на 15 кілограмів. Стала дорослішою. Спортивний стиль, кеди, бандани, звичайно, добре, але в минулому. Тепер Настя перейшла на жіночні сукні та підбори. Від улюбленого чорного кольору не відмовилася. Це класика", - сказали в оточенні Приходько.

Зірка стала мамою 4 квітня. Через десять днів вперше з"явилася на вечірці. Була одягнена у коротку сукню. Тиждень тому наростила волосся. Вагітною підстриглася, бо довге волосся її дратувало.

"Мій внутрішній світ повністю змінився після народження доньки. Тому я змінилася після пологів. Про клуби і гулянки скажу так - до побачення, молодість, погуляли і досить, час вже дорослішати. Тепер розумію, що мої досягнення в шоу-бізнесі у порівнянні з дитиною – ніщо ", - поділилась співачка.

Коли співачка завагітніла, перестала палити. Одразу після пологів знову почала.

"Настя консультувалася з лікарями. Вони дозволили їй палити. Це не шкодить дитині, зовсім не впливає на грудне годування дитини. Настя палить рідко. Одна-дві цигарки в день", - пояснили в її прес-службі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лікарі дозволили Приходько курити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі