понеділок, 24 січня 2022 11:55

Лідерка "Голосу" розкрила, як схудла без "магічної пігулки": фото до і після перевтілення депутатки
5

Голова партії "Голос" 36-річна Кіра Рудик вирішила поділитися секретом схуднення. Також порівняла фотографії, зроблені до та після того, як скинула зайву вагу.

Народна депутатка зазначила в Instagram, що головне в цьому процесі - "системність і постійна робота" над собою.

"Останнім часом надходить величезна кількість запитань (і компліментів) щодо того, як змінився мій вигляд. Знаю, що ви сподіваєтеся на розповідь про магічну пігулку, доступну лише депутатам ВР (так, мене питали і про таке), або про унікальну програму -10 кілограмів за 10 днів. Мушу вас розчарувати, все, що я напишу - ви, скоріше за все, вже знаєте", - почала вона.

Рудик наголосила, що спочатку треба піти до хорошого ендокринолога.

"Будь-яка зайва вага пов'язана з порушеннями жирового або вуглеводного обміну. Якщо ви бігаєте, займаєтесь спортом, раціонально харчуєтесь, але не бачите результату, скоріше всього, це системна проблема, і вирішувати її треба системно. Тільки лікар має сказати вам, що саме працює не так, і як це виправити", - пояснила депутатка.

Голова партії "Голос" Кіра Рудик порівняла фотографії, зроблені до та після того, як скинула зайву вагу
Фото: instagram.com/kira.rudik
Рудик вирішила поділитися секретом схуднення
Народна депутатка зазначила, що головне в цьому процесі - "системність і постійна робота" над собою
Рудик наголосила, що спочатку треба піти до хорошого ендокринолога
Депутатка також поділилася, що тепер її день починається і закінчується бігом

Вона зауважила, що "системність і постійна робота важливіші за швидкий результат.".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крук покрасувалася в мінібікіні й назвала "ворогів" нашого тіла

"Впевнена, багато хто з вас худнув на декілька кілограмів завдяки швидким дієтам, але ця вага швидко повертається. Три основні фактори, які треба відрегулювати, це - харчування, спорт, сон", - написала політикиня.

"У мене ні на що не вистачає часу", - скажете ви. "I feel your pain", - скажу вам. Зайва вага набирається при недосипі, нічних під'їданнях, стресі і відсутності часу на себе. Тут я можу вам розказати про життя політика, сон в машині, ефіри, засідання і постійний стрес. Про те, що ми намагаємось вибрати сім'ю, коханих, успіх, а вибирати потрібно, перш за все, себе", - додала Рудик.

Депутатка також поділилася, що тепер її день починається і закінчується бігом.

"Їжа. Нічого нового. Буду ділитись з вами своїм раціоном. Сон. Тут потрібно максимізувати якість сну, якщо не вдається збільшити його кількість. В загальному, секретів нема. Розповідатимубільше про те, як виглядає зараз моє життя, можливо, це допоможе стати здоровішим комусь з вас", - підсумувала вона.

Фото з собою на обкладинці журналу поділилася лідерка партії "Голос" Кіра Рудик. На що зреагувала член її фракції Олександра Устінова: "Дізналася розцінки на таку "дівчачу мрію": обкладинка + 6 сторінок + фотосесія - $25 тис. В мене лише одне питання - це за власний кошт робилося? І якщо так - то коли ми побачимо це відображення в декларації в розділі "зміни майнового стану". Чи на це пішли гроші партії? Це ж 82 млн, які щороку виділяють вам на її розбудову з державного бюджету. Жаль у звітах це не можемо побачити до НАЗК, адже саме ви та підконтрольні вам народні депутати блокують закон, яким повертають звіти політичних партій за витрачені ними кошти".

Зараз ви читаєте новину «Лідерка "Голосу" розкрила, як схудла без "магічної пігулки": фото до і після перевтілення депутатки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі