понеділок, 17 грудня 2012 16:54

Леонардо Ді Капріо захопився 22-річною актрисою
5

У голлівудського красеня Леонардо Ді Капріо з'явилася нова дама серця. Актора зацікавила партнерка по знімальному майданчику фільму "Вовк з Волл-стріт" Марго Роббі.

За даними видання New York Post, 38-річний актор і 22-річна актриса недавно провели ніч разом. Лео був помічений біля апартаментів Марго, що на Юніон-сквер, Нью-Йорк. Як пише видання, актор залишив будинок колеги вранці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ді Капріо просить 23 мільйони доларів за маєток

Пара не поспішає повідомляти про свій роман, але, за даними інсайдерів, актори вже давно і з цікавістю приглядаються один до одного. Минулого місяця Марго виявилася в числі запрошених на паті з нагоди дня народження Лео. "Між ними відчувається хімія, - повідомили очевидці. - Більшу частину часу на вечірці Лео провів в компанії своєї нової леді".

Прес-секретар Ді Капріо чутки не підтвердив. За його словами, актор зараз занадто зайнятий роботою і вільний час воліє проводити вдома.

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо захопився 22-річною актрисою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі