вівторок, 21 серпня 2012 16:28

Ксенія Собчак показала себе голу

 

Скандальна телеведуча Ксенія Собчак приміряла на себе образ "матері міжнародної розпусти" і опублікувала у своєму мікроблозі фотографію в стилі ню.

Ксенія Собчак не втомлюється стежити за світовими трендами і, уважно відстежуючи життя зіркових колег по їхнім мікроблогах, оперативно реагувати на їхні провокаційні записи. Так, наприклад, після жарких розборок зі співачкою Валерією вона стала об'єктом критики чоловіка і продюсера артистки Йосипа Пригожина. Він риторично запитав, чи є альтернатива "пуськам" і Собчак.

Крім того, Пригожин продовжує обурюватися скандальними гастролями співачки Мадонни в Росії. Приводом для чергової порції критики стала інформація про виступ Мадонни на приватній вечірці на Рубльовці, де поп-діва ублажала слух російських олігархів.

Світова знаменитість, яка любить виступати зі сцени за рівноправність, свободу "скривджених і пригноблених", не проти пожертвувати своїми шанувальниками заради заробітку. Сума гонорару за такий виступ склала сім мільйонів доларів. Пригожин не зміг не пройтися з цього приводу у своєму мікроблозі: "Про Мадонну пишуть, що вона мати політично пригноблених. Мені здається, вона мати міжнародної розпусти і аморальності".

Тут Собчак, яка, мабуть, читає записи Пригожина, вирішила приміряти на себе образ "матері міжнародної розпусти". Вона тут же опублікувала в мікроблозі власну фотографію в стилі ню і приписала: "Ось вам перша фотка в стилі "я мати міжнародної розпусти".

Далі Собчак додала фотографію Мадонни, яка цілує голого чоловіка в сідниці, і прокоментувала: "Але треба звичайно ось так: шукаю добровольців .... Як думаєте, Пригожин погодиться?"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ксенія Собчак носить сонцезахисні окуляри в басейні

Однак не заспокоївшись на цьому, Собчак зробила ще один запис: "Треба влаштувати оргію в Балаклаві на відкритті Олімпіади під пісню "Часики" (пісня Валерії) - це мій єдиний шанс стати матір'ю міжнародної розпусти".

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак показала себе голу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі