четвер, 12 грудня 2013 09:32

Костянтин Меладзе напише музику до балету

Автор: фото: smi.liga.net
 

Композитор Костянтин Меладзе розширить межі своєї творчості. Музикант вирішив написать музику до балету. Костянтин Меладзе, який  нещодавно сформував нову ВІА Гру, напише музику для танцювальної вистави за романом "Великий Гетсбі", - про це стало відомо з випуску ТСН Особливе на телеканалі 1+1.

Композитор говорить, що давно хотів щось масштабне, та завжди сумнівався в собі, але це рішення ухвалив за 2 місяці, після вистави за участі танцівника, артиста балету та заслуженого артиста України, єдиного у світі володаря чотирьох Гран-Прі міжнародних конкурсів артистів балету Дениса Матвієнка, саме для нього Меладзе і пише музику.

"На бенефісі Дениса Матвієнко мене настільки розчулило і потрясло, що сумніви були відкинуто і в той же вечір я прийняв рішення за цю справу взятися. Слова я пишу досить довго і важко, а тут крупна форма, тут можна написати музика на годину з лишком при тому будь-якої" -. каже Костянтин Меладзе.

Крім Меладзе працює над балетом велика міжнародна команда, а прем'єра твору очікується через рік.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Меладзе напише музику до балету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі