четвер, 15 серпня 2019 16:45

Концерт Таїсії Повалій у Києві знаходиться під загрозою зриву

Концерт Таїсії Повалій у Києві знаходиться під загрозою зриву
Концерт Таїсії Повалій можуть відмінити. Фото: @tpovaliyofficial

Концерт скандальної співачки Таїсії Повалій, який мав відбутись у грудні цьогоріч, виявився під загрозою зриву.

За словами директора Палацу "Україна" Романа Недзельського, менеджмент знаменитості не оформив необхідні документи.

"Менеджмент Таїсії Повалій не оформив весь пакет документів, тому договір із ними не був підписаний. Ми звернулися до відповідних органів для того, щоб припинити продаж квитків. Якби ми дійсно підписали договір, то концерт відбувся б", - прокоментував Недзельський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Росію не тікаю, а виїжджаю" - Таїсія Повалій не розуміє, чому не може виступати в Україні

Чоловік співачки, продюсер Ігорь Ліхута заступився за Повалій і повідомив, що жінка ніколи не виступала на території анексованого Криму.

"12 червня, у День Росії, нас запрошували на концерт до Криму. Але ми відмовились. Ми розуміємо, що в Україні є певні закони. Не хочемо мати неприємностей", - пояснив продюсер.

Ліхута пояснив, чому його дружина виступає на території Росії.

"Чому мільйони громадян виїжджають працювати за кордон? Бо вдома для них не знаходиться роботи. Нам теж доводиться виїжджати за кордон, тому що нам не дають працювати у рідній країні. А люди думають, що Повалій живе в Москві та її звідти доведеться запрошувати", - прокоментував Ліхута.

Співачка Таїсія Повалій повідомила шанувальникам про свій ювілейний концерт, який відбудеться в Києві. За останні 5 років це перший виступ, який артистка хоче провести в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Концерт Таїсії Повалій у Києві знаходиться під загрозою зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі