понеділок, 24 квітня 2017 12:57

Колишня дружина Джонні Деппа перестала приховувати роман з Ілоном Маском

Колишня дружина Джонні Деппа перестала приховувати роман з Ілоном Маском
Ембер Херд і Ілон Маск Фото: Соціальні мережі

31-річна Ембер Херд і 45-річний Ілон Маск перестали приховувати свої стосунки.

Зараз Херд зайнята в фільмі "Аквамен" (Aquaman), зйомки якого проходять в Австралії. А напередодні у Ембер видался невелика перерва, яку вона витратила на прогулянку з коханим: пару бачили австралійські фотографи, коли та прогулівалілась, тримаючись за руки. Ембер і Ілон в компанії дітей Маска від першого шлюбу з Джастін Маск збиралась на атракціон - спуск по канату.

Ембер в своєму Instragram поділилася знімком, на якому вона і Маск вечеряють в ресторані, а на щоці у коханого слід від губної помади Херд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дружина Джонні Деппа закликала геїв не приховувати свою орієнтацію

Чутки про романтичні стосунки Ембер і Ілона ходять з серпня минулого року, проте цей спільний вихід пари можна вважати першим. На фото Херд виглядає щасливою. Затяжна війна з колишнім чоловіком Джонні Депом, поділ майна і взаємні звинувачення, а також пережиті сцени домашнього насильства залишилися неприємним спогадом. Засновник PayPal, SpaceX і Tesla Motors Маск вже був одружений тричі, причому останні два раз на Талулі Райлі. Рік тому стало відомо, що пара все-таки розлучається.

Батько Ембер Девід Херд впевнений, що його дочка і Маск незабаром одружаться:

"Ембер і Ілон серйозно налаштовані по відношенню один до одного. Вона б хотіла стати його дружиною". - поділився він думками і емоціями дочки в інтерв'ю журналу Grazia.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Джонні Деппа перестала приховувати роман з Ілоном Маском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі