понеділок, 04 грудня 2017 17:05

"Коли робив пропозицію, у Лілі в роті виявився шматок ковбаси" - Влад Яма розповів про особисте життя

Автор: Instagram
 

Хореограф і суддя телевізійних проектів Влад Яма розповів про те, ким хотів бути у дитинстві, "гарячі танці" з Наталією Могилевською і знайомство з дружиною.

Перші свої гроші у столиці популярний танцівник заробив у балеті гурту "Алібі" та співачки Лоліти Мілявської. Цим та іншими цікавими історіями зі свого особистого життя Влад Яма поділився в інтерв'ю Сегодня.

Ким в дитинстві мріяли бути?

- Мріяв бути водієм хлібного автомобіля. По-перше, мені хотілося бути за кермом великої машини, а по-друге, приносити користь людям. У 8-му класі вже почав вибирати між танцями і юриспруденцією. Батько поставив мені умову, що вони з мамою дають мені самому право вибору майбутньої професії, але тільки при одному моменті - якщо я їм пообіцяю, що своєю справою в майбутньому зможу прогодувати сім'ю. Я, звичайно, сам не розумів, як це буде відбуватися, але дивився на свого тренера, у якого це виходило, і тому дав позитивну відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська перемогла у "Танцях з зірками"

Це правда, що до того, як потрапити в шоу "Танці з зірками", ви працювали в шоу-балеті Freedom?

Так, причому перший рік я був у другому складі. На той момент я працював з групою "Алібі" та отримував 45 доларів на місяць. Оскільки кімната, яку я знімав, коштувала 40, я навіть вважав себе успішною людиною. На пельмені ж вистачало. Звичайно, це був не єдиний мій заробіток. Намагався викладати, влаштовувався в фітнес-клуби, які тільки почали відкриватися. Крім "Алібі" я ще з'їздив у великий тур з Лолітою Мілявською.

Чому ви пішли з цього балету?

- У цей момент в моєму житті з'явилися перші "Танці з зірками", а після них - всеукраїнські тури з Наталею Могилевською.

У всіх були визначені партнери, не вистачало тільки для Руслани Писанки. Через тиждень після проб з Писанкою мені подзвонили і сказали, що з Русею я танцювати не буду, але знову запросили на проби, але вже з Могилевською. Наташа мені зателефонувала і запитала, чи вмію я танцювати гарячі, сексуальні латиноамериканські танці. Адже на кастингу ми спробували тільки вальс, і вона не змогла розглянути весь мій потенціал. Я так це запам'ятав. І не знаю чому, але в той момент, незважаючи на свою сором'язливість, без паузи відповів, що звичайно вмію танцювати і цей стиль.

Автор: Instagram
 

Чи користувалися своєю популярністю після "Танців з зірками"?

- У мене був божевільний один рік, за який мені соромно до цих пір. Це все було саме перед зустріччю з майбутньою дружиною. Мені було 25, я був гарячий і молодий, і майже кожні вихідні відпочивав з друзями в клубі. До речі, там же я і зустрів Лілю.

Почав наводити довідки, хто вона, чи є у неї хлопець. Ліля має диплом менеджера з туризму, а ще відмінно знає англійську мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монатіку не соромно за власні оцінки на "Танцях з зірками"

До того як зробити Лілі пропозицію, ви сім років жили в цивільному шлюбі...

- Я дійсно довго думав і не наважувався на цей серйозний крок. Я з дитинства вирішив для себе, що якщо одружитися, то один раз і на все життя.

Все почалося з напівнатяків. Потім були конкретні розмови, причому деякі аргументи були дійсно смішними. Наприклад те, що подружки Лілі їй надзвонюють, і кажуть, що я несерйозний. Але на мене це взагалі не працює, подружки ніколи не були для мене авторитетом. Але коли я почав уявляти, що Ліля відчуває в цей момент, ось тоді до мене почало доходити, що треба щось міняти.

І як ви зробили пропозицію?

- На Новий рік, відразу після півночі. На годиннику було рівно 12:12. Напередодні приготували традиційне олів'є, іншу закуску, а ще дрогобицьку ковбасу. І ось в той самий момент, коли я вимовляв одне з головних питань у своєму житті, у Лілі в роті виявився шматок дрогобицької ковбаски. Ми так це запам'ятали, що тепер це наша улюблена ковбаса.

Автор: hochu.ua
 

Вашому синові Леону скоро виповниться два роки. Замислюєтеся про сестричку або братика для нього?

- Обговорюємо це через день, але це передбачити ж неможливо. Сильно відтягувати не хочемо, у нас немає стільки часу, адже ми відносно пізно до цього прийшли. Тому ще 10 років в запасі у нас немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма розповів про знайомство з Наталею Могилевською

Чи бували випадки, коли дівчата купували заняття, тільки заради того, щоб з вами познайомитися?

- Спеціально для цього, щоб відсіяти разові історії, у мене є мінімальний пакет на 10 занять. Але був один випадок, коли дівчинка купила абонемент, тільки щоб поспілкуватися зі мною наживо. Звичайно, це трохи прикро, що люди не танцями займатися прийшли, а просто, щоб потім попонтуватись перед друзями фотографіями зі мною, мовляв, мене сам Яма тренував.

Автор: Instagram
 

А стриптиз вам коли-небудь пропонували станцювати?

- Стриптиз ні, але я жартував років вісім тому, що якби навіть і запропонували, то менше ніж за 100 000 доларів цього б не зробив. А оскільки зараз курс змінився, та й моє ставлення до цього питання. Ця цифра становить мінімум мільйон доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Коли робив пропозицію, у Лілі в роті виявився шматок ковбаси" - Влад Яма розповів про особисте життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі