середа, 11 липня 2012 09:34

Кеті Холмс отримає від Тома Круза $15 млн

Кеті Холмс отримає від Тома Круза $15 млн
Акторові дозволили бачитися з дочкою в присутності няньок Фото: liveinternet.ru

Стали відомі подробиці мирової угоди, підписаної Томом Крузом і Кеті Холмс. Один з основних пунктів стосується долі їхньої єдиної дочки шестирічної Сурі. Також відомо, що колишня дружина актора отримає мінімум 15 мільйонів доларів.

Коли Холмс подавала на розлучення, вона була налаштована більш ніж серйозно і збиралася фактично стати матір'ю-одиначкою, позбавивши Круза навіть можливості бачитися з дочкою. Відомо, як Том обожнює свою маленьку принцесу, всіляко балує її і пишається нею.

Він у цій ситуації показав себе з кращого боку і не став "воювати" з матір'ю своєї дитини, а пішов на мирову. Актор переконав Кеті в тому, що не бажає зла їй. Крім того, він не хоче, щоб судова тяганина і галас навколо цього негативно позначилися на його кар'єрі в кіно.

В результаті сторони дійшли згоди, що дівчинка буде жити з матір'ю в Нью-Йорку, а батько зможе відвідувати її в будь-який час. Круз погодився виконати умови Кеті: зустрічі з донькою будуть проходити в присутності няньок, які працюють на Холмс.

Як заявив адвокат Тома Круза Берт Філдс, сам актор задоволений досягнутою домовленістю, так само як і його юристи. Адвокат Кеті Холмс Джон Вольф сказав, що умови угоди є конфіденційними і не будуть оприлюднені. "Ми будемо працювати разом як батьки, щоб зробити те, що більше відповідає інтересам нашої дочки Сурі", - йдеться в спільній заяві Кеті Холмс і Тома Круза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс і Том Круз поділили дочку

Сурі також більше не буде відвідувати заходи саєнтологів. Нагадаємо, саме захоплення чоловіка саєнтологією називають однією з головних причин розлучення зоряної пари. Круз фактично є "обличчям" саєнтології, одним з її лідерів і священиків. Він витрачає на неї купу грошей і намагається залучити нових прихильників, щоб ті осягали вчення Л. Рона Хаббарда.

Холмс подала на розлучення в минулому місяці, що стало неприємним сюрпризом на 50-річний ювілей Круза. В якості причини були названі "непримиренні протиріччя". 9 липня Том Круз і Кеті Холмс підписали угоду про розлучення, визнавши, що не мають принципових претензій один до одного. Очікується, що Круз і Холмс зустрінуться на судовому засіданні 17 липня.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс отримає від Тома Круза $15 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі