неділя, 13 травня 2018 15:07

Кендал Дженнер оголила ідеальні груди на червоній доріжці
31

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер
Ельза Хоск
Жасмин Тукс
Айшварія Рай

У Каннах відбувається 71-й кінофестиваль, серед гостей якого присутні знамениті актриси і моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкута Ірина Шейк без трусів позувала у Каннах

Вочевидь, звання однієї з найсексуальніших зірок Канн вирішила здобути 22-річна модель Кендал Дженнер. Спочатку дівчина з'явилася на вечорі ювелірного дому Chopard в короткій сукні-сітці, яку одягла без нижньої білизни. Однак на цьому Кендал не зупинилася.

12 травня модель з'явилася на прем'єрі картини "Дівчата сонця" в прозорому білій сукні і знову без нижньої білизни. Біле вбрання Дженнер доповнила прикрасами з діамантами і смарагдами. Не всі оцінили відвертий образ знаменитості. На думку деяких шанувальників, для прем'єри фільму можна було вибрати наряд трохи скромніше.

Зіркові гості пройшли по червоній доріжці в елегантних сукнях, відповідних вечірньому дрес-коду кінофестивалю. Однією з перших на церемонії з'явилася Джуліанна Мур в червоному платті від Givenchy. Відразу після її виходу послідувала низка дівчат в червоних нарядах, проте були й винятки - деякі знаменитості вибирали холодні відтінки синього і сірого і, звичайно ж, не відмовляли собі в чорному.

Зараз ви читаєте новину «Кендал Дженнер оголила ідеальні груди на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі