середа, 14 березня 2012 17:01

Кейт Мосс готується стати матір'ю

Кейт Мосс готується стати матір'ю

Як повідомляють британські таблоїди, топ-модель Кейт Мосс готується до материнства. Говорити про цікавий стан ікони стилю ще зарано, але Кейт разом з чоловіком Джеймі Хінсом вже зайняті відповідальною справою.

За словами друзів знаменитості, зоряна пара, яка одружилася в липні минулого року, планувала обзавестися спадкоємцем після облаштування нового особняка.

Протягом майже двох місяців подружжя перевозили речі і з натхненням наводили затишок у розкішних апартаментах в Хайген. Але тепер з клопотами покінчено, і Кейт з Джеймі приступили до наступного етапу.

Подейкують, нещодавно Мосс подарувала чоловікові браслет з білого золота "на удачу". Джерела в оточенні красуні підкреслюють, що таким чином вона хотіла відзначити 9 місяців з моменту весілля і початок спроб щодо створення повноцінної сім'ї.

"Дев'ять - щасливе число для Джеймі, - повідомив один з приятелів пари газеті Daily Star. - І це був ідеальний подарунок. Кейт хотіла зробити сюрприз, але Джеймі знайшов коробочку з прикрасою серед коробок і пакетів і змусив кохану розповісти правду. Довелося Кейт піднести презент трохи раніше запланованого терміну. Джеймі браслет дуже сподобався, і він тут же вдягнув його на руку".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Мосс показала свої пружні груди

"Вони не хотіли, щоб Кейт завагітніла до того, як будинок буде повністю облаштований. Але тепер вони переїхали і стараються щосили. Мосс з нетерпінням чекала переїзду і можливості почати нову главу в житті".

Як уточнюється, в новому особняку пари, який був придбаний в серпні за 8 мільйонів фунтів стерлінгів, облаштовані не тільки фітнес-зал, а й балетна студія. Мабуть, топ-модель вже обдумала, як вона буде приходити у форму після пологів.

Нагадаємо, зараз Кейт виховує 9-річну дочку Лілу Грейс від стосунків з екс-бойфрендом Джефферсоном Хеком.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс готується стати матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі