вівторок, 12 серпня 2014 13:33

Катерина Бужинська відмовилась співати російською в Сан-Ремо
7

Фото: надані піар-менеджером Юлією Толкачовою

Співачку Катерину Бужинську повернулася з Італії. У місті Сан-Ремо представляла Україну на 51-му музичному фестивалі.

"Такий шанс дається не кожному. Це подарунок долі. Відмовили п'ятьом українським виконавцям. Кожен день відпрацьовували номер, продумували до дрібниць. Та без сюрпризів не обійшлося. С перших хвилин на італійській землі почали переслідувати неприємності. Наш літак італійської компанії був останнім, який прийняв Міланський аеропорт. Згодом його закрили через снігові замети. В Італії встановилася небувала для цих місць погода. Нічна температура -8, йшов сніг, падав град зі шквальним вітром" — розповідає співачка.

По дорозі з аеропорту в Сан-Ремо автомобіль Бужинської потрапив в затори завдовжки у 80 кілометрів і простояв десять годин.

"Ми дуже замерзли, бо закінчувалося паливо і їжа. Через замети довелося об'їхати пів-Італії - вздовж берега Середземного моря. Застудилася, розболілося горло, і не могла навіть говорити. До репетицій залишалося трохи більше доби. Медики Сан-Ремо дали ліки. Стало краще, але хвороба не відступила. Боліло горло, висока температура" — продовжує Катерина.

Перед фестивалем співачці наполягали щоб заспівала російською "Щастя, що сниться", бо директору фестивалю сподобався кліп.

"Відмовилася від участі в першому конкурсному дні. Тільки після перемовин дозволили співати українською мовою пісню "Свята Україна" в заключний день фестивалю в театрі Арістон. Публіка в Сан-Ремо темпераментна, з потужною енергією. Після виконання пісні зал заревів, наче все відбувалося на стадіоні і щойно забили гол." — згадує Бужинська.

На фестиваль поїхала з чоловіком Дмитром Стойчевим. Відвідали храм Христа Спасителя. Пограли в теніс, гольф і покаталися на конях.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бужинська відмовилась співати російською в Сан-Ремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі