вівторок, 01 жовтня 2024 15:52

Камалія розказала, як на її розлучення вплинула донька чоловіка від першого шлюбу
3

Камалія назвала причину розлучення з чоловіком
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія назвала причину розлучення з чоловіком
Камалія назвала причину розлучення з чоловіком

Українська співачка Камалія розповіла, хто вплинув на її розлучення з чоловіком - Мохаммадом Захуром.

В інтерв'ю "Фокус" артистка зазначила, що велику роль у розриві відіграла донька бізнесмена від першого шлюбу - Тетяна.

"Я вважаю, що на наш шлюб вплинули численні образи, які повторювалися неодноразово. Однією з великих помилок Захура було те, що він привів нас під один дах зі своїми дітьми від першого шлюбу. Якщо з його сином у мене склалися добрі стосунки, то його донька від самого початку ставилася до мене ревниво і, навіть не знаючи мене, не бажала ні знайомитися, ні спілкуватися", - пригадала виконавиця.

Додала, що на початку війни відмовлялась жити з Тетяною під одним дахом, але на цьому наполіг Захур.

"У нас із дочкою Захура почалися конфлікти. Вона постійно втручалася в нашу сім'ю, створювала мені неприємності. Я розповідала про це Захуру, але він не хотів вірити. Після кількох конфліктів Захур не бажав ображати своїх дітей. Я ж очікувала підтримки від нього як від законного чоловіка і батька наших дітей. Коли стався останній конфлікт, ситуація дійшла до того, що ми майже почали сваритися фізично. Я зібрала речі, заявила, що більше не повернуся сюди, і поїхала назад до України", - поділилась зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський розказав, коли почав зустрічатися з піарницею

За словами Камалії, останньою краплею стало те, що донька Захура почала втручатися у виховання її доньок - Арабелли та Мірабелли.

"Мої діти приїхали наприкінці 2022 року до України на зимові канікули і розповіли: "Мамо, вона сказала, що коли ми повернемося, вона нам підстриже волосся". Я була шокована тим, що без мого дозволу вирішують такі речі щодо моїх дітей. Коли я запитала Захура, чому ухвалюються такі рішення без мене, він емоційно відповів: "А що ти хочеш? Ти хочеш, щоб я кинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її". Це була остання крапля, після якої я вирішила розлучитися", - підсумувала співачка.

Раніше Камалія з колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром влаштували розкішне святкування дня народження доньок. Вечірку організували в Києві. Подвір'я прикрасили фотозоною з рожевими кульками. Кондитери спекли двоярусний торт, прикрашений свічками, кубками, квітами та малюнками коней. Судячи з кадрів, на святкування запросили найближчих.

Зараз ви читаєте новину «Камалія розказала, як на її розлучення вплинула донька чоловіка від першого шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі