вівторок, 06 грудня 2011 15:20

Відомою Олесю Стефанко зробив голлівудський фотограф

Відомою Олесю Стефанко зробив голлівудський фотограф

Першу віце-міс світу Олесю Стефанко відомою зробив голлівудський фотограф Фаділь Беріша. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Це людина, яка мене побачила. Саме він винайшов в мені оцей погляд, коли я ставлю обличчя трохи боком. Сказав, що це моя родзинка. А на самому конкурсі Фаділь порадив мені постійно бути перед камерами і об'єктивами. В реальному житті я тихенька, а на конкурсі краси це погана риса. Також за його порадою я набрала вагу. До конкурсу була дуже худою. При зрості 176 важила 50 кілограм. А Фаділь сказав мені: "Якщо не набереш двох кіло, то на конкурсі купальників просто загубишся на фоні латиноамериканок". І мені розробили спеціальну білкову дієту плюс фітнес і 2,5 кіло набралися в потрібних місцях", - відмітила Стефанко.

Своїм успіхом Олеся завдячує ще топ-комітету "Міс Україна" — Олександрі Ніколаєнко та Ані Філімоновій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олеся Стефанко не хоче заміж за мільйонера

"Саша радила мені постійно дивитися покази Вікторії Сікрет, перекласти волосся з правого на лівий бік, а на конкурсі краси піти до візажиста, яка робила мейк колишній Міс-Всесвіт. Коли вийшла від неї, всі в мене питали: "Скажи, де знаходиться той візажист, який тебе фарбував". Аня Філімонова — людина, яка зі мною працювала цілий рік. В неї вже такий "глаз-алмаз", що вона помічає геть усе. От я трошки поправилась і вона мені каже: "Мені здається чи ти трошки поправилась?". Вона організовувала всі виходи на вечірки, інтерв'ю і поїздки. Аня добре розбирається в людях. Тепер після конкурсу часто каже мені: "Пам'ятай, є люди, яким потрібна не ти, а титул", - підсумувала Стефанко.

Зараз ви читаєте новину «Відомою Олесю Стефанко зробив голлівудський фотограф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі