середа, 17 червня 2015 14:08

Іво Бобул завітав на святкування дня народження ТНМК
7

Фото: Денис Король і Євгенія Люлько

14 червня група "Танок на майдані Конго" відзначила свій день народження великим сольним концертом у клубі Atlas. Музиканти відіграли тригодинну програму, виконавши найкращі хіти за весь час існування групи.

І для ТНМК, і для багатьох, хто прийшов, концерт став подвійно святковим - всього за півгодини до початку виступу збірна команда України з футболу обіграла збірну Люксембургу з рахунком 3: 0 у відбірковому циклі чемпіонату Євро-2016.

Як і на будь-якому святі, не обійшлося і без несподіваних гостей. Спеціально на концерт ТНМК в Atlas завітав Гупало Василь - реальний тезка того самого супергероя, пісню-присвяту якому ТНМК презентували минулого тижня.

Але справжнім сюрпризом для друзів і шанувальників групи стала поява легендарного українського музиканта. Несподівано для всіх глядачів під час концерту на бекстейджі виник легко-вгадуваний силует людини з розкішною шевелюрою - ним виявився народний і заслужений артист України Іво Бобул.

Разом з "танками" Бобул виконав однойменний хіт. "My name is Bobul. Ivo Bobul! "- Представився співак в кінці пісні, чим зірвав ще один шквал овацій у присутніх в залі.

Традиційно для групи, концерт 14 червня носив, в тому числі, і благодійний характер. Збір коштів для волонтерського фонду Сергія Притули, що забезпечує допомогу бійцям зони АТО, пр одолжается протягом усього виступу.

Фіналом шоу стало виконання на біс "Танком на майдані Конго" пісні "Viva, Україна!", У відповідь на яку зал відгукнувся хоровим виконанням гімну України, в черговий раз довівши - # ТНМКНАШ.

Зараз ви читаєте новину «Іво Бобул завітав на святкування дня народження ТНМК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі