середа, 11 жовтня 2017 11:54

Ivan NAVI бився до крові за Марію Яремчук
4

Фото: Прес-служба

Український співак Ivan NAVI презентував кліп на пісню "Хімія", в якому реалізував давню мрію - повернувся на ринг. В юності артист професійно займався боксом. Головною героїнею нової відеороботи стала українська співачка Марія Яремчук. Вона також взяла участь в записі треку. Свій фрагмент в пісні артистка начитала в стилі реп.

"Марія додала пісні "Хімія" особливого шарму. З нею було надзвичайно легко і приємно долати весь знімальний марафон кліпу. Зйомки тривали довго, і за весь знімальний процес у нас було не більше однієї години на відпочинок. Навіть попри те, що на ринг виходив я, для мене справжнім бійцем тих двох днів була Марія, - розповів про зйомки Ivan NAVI. - За сценарієм вона брала участь практично у всіх сценах, а коли мала вільні декілька хвилин - поверталась на майданчик і просто підтримувала зі сторони. Це додавало сил на рингу. За дівчат мені битися не вперше, тому вийшло все по-справжньому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українському співакові завдали понад 200 ножових поранень

У центрі сюжету кліпу - любовний трикутник. Двоє друзів-боксерів закохані в одну дівчину - героїню Марії Яремчук. Щоб її завоювати, вони сходяться на рингу. Ivan NAVI так вжився в роль, що після знімань боксерського поєдинку - обличчя і тіло співака було покрито справжніми синцями і кров'ю.

Автор: Прес-служба
 

"Почувши пісню вперше, відчула себе старшокласницею, і, власне, її і зіграла в кліпі. На знімальному майданчику ми постійно жартували і сміялися, що навіть не помітили, як промайнули дві доби", - поділилася враженнями Марія Яремчук.

Спеціально для кліпу "Хімія" режисери Діма Маніфест і Дмитро Шмурак побудували 8 локацій на двох платформах на території кіностудії ім. О.Довженка. Іван протягом 2 місяців готувався до зйомок в спарингах з професійними боксерами, спеціально для кліпу схуд на 7 кілограмів. Зйомки відеороботи тривали 37 годин нон-стоп.

Зараз ви читаєте новину «Ivan NAVI бився до крові за Марію Яремчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі