пʼятниця, 31 серпня 2012 10:49

Іспанський журнал роздягнув Мішель Обаму

Мішель Обама досить часто з'являється на обкладинках різних видань. Інші редактори готові мало не продати душу дияволу заради ексклюзивного знімка першої леді США. А редакція іспанського журналу Magazine de Fuera de Serie вирішила поступити оригінальніше. У новому випуску видання пані Обама постала напівоголеною.

Художники журналу ретельно попрацювали над твором французької художниці Марі-Гійемін Бенуа "Портрет негритянки" (1800 рік) і однієї з численних фотографій місіс Обами. І в підсумку на суд публіки був представлений досить цікавий знімок.

У супровідній статті обговорюється відома аксіома: "За кожним великим чоловіком стоїть велика жінка". Жодних непристойних випадів і уїдливих зауважень. Однак блогери і оглядачі (переважно американські) на статтю уваги не звернули і обрушилися з критикою на адресу видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама в ефірі ток-шоу віджалася 25 раз

"Я не говорю іспанською і, побачивши це зображення, першим ділом подумала: "Нічого собі! Це цицьки Мішель Обами!"", - обурюється оглядач інтернет-видання The Frisky. Багато хто погодився з таким формулюванням, зазначивши, що художня робота вийшла дуже спірною і фактично спотворює посил статті.

Однак у Magazine de Fuera de Serie не бентежаться. Більш того, за даними журналу Clutch, знімок Мішель - тільки початок і незабаром будуть опубліковані аналогічні портрети Барака Обами, Авраама Лінкольна, принцеси Діани і навіть Її Величності Єлизавети II.

На думку ж художників, експеримент іспанського видання заслуговує похвал. Так, Карін Перкерон-Даніельс, яка працювала над портретом Обами, відстоює свою право на свободу творчості і пояснює, що подібні роботи представляють "несподівану альтернативну реальність" і дозволяють публіці побачити "відомих людей в абсолютно новому ракурсі".

Зараз ви читаєте новину «Іспанський журнал роздягнув Мішель Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі