понеділок, 21 вересня 2015 11:15

Іріша Блохіна показала сімейне гніздечко

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Іріша Блохіна та її коханий Олексій Бринзак наразі живуть у великому маєтку в Кончі-Заспі. Спортсменка показала будинок свекра - Володимира Бринзака, голови федерації біатлону України у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

У розпорядженні родини спортивний майданчик, де грають у волейбол, лазня на воді, пляж, яхта, дім для яхти, свій сад, де ростуть овочі і фрукти.

"Варила варення з троянд. Дуже смачно вийшло, з черешні, абрикосів", - говорить Іріша Блохіна.

Цього року буде 10 років як Іріша та Олексій познайомились.

"Я вірю є кохання і воно одне, і Олексій моє перше кохання", - говорить Іріша Блохіна.

"Я познайомився з її мамою і бабусею в Ізмірі, Туреччині на універсіаді в 2005 році, ми поїхали з сестрою і батьком, я сподобався бабусі", - говорить Олексій.

"Нам влаштували побачення у сліпу батьки, це було жахливо, тому що ми не були готові до цього: ні він, ні я", - говорить Іріша Блохіна.

"Я не хотів з нею зустрічатися, а вона зі мною", - говорить Олексій.

"Ми зустрічались 4 роки, потім розсталися, потім зійшлися, потім розсталися. Я була готова до родини давно, коли зустріла його. Я завжди розуміла, що ця людина була б батьком моїх дітей, але був не час", - переконана Іріша Блохіна

"Так, всьому свій час", - підтримує кохану чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Іріша Блохіна показала сімейне гніздечко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі