понеділок, 11 лютого 2013 12:51

Ім'я синові Альоші даватиме батько дитини

Ім'я синові Альоші даватиме батько дитини
Тарас та Альоша влаштують скромне весілля Фото: starlife.com.ua

Батько майбутньої Альошиної дитини Тарас Тополя зізнався, як вони житимуть далі. Вони з Альошою вже за місяць готуються вперше стати батьками. Вони разом уже два роки, але тримали стосунки у таємниці аж до тепер. Тарас зізнається, відтоді, як дізнався, що кохана вагітна, він змінився, повідомляє ТСН.

"Я зрадів і почав більш серйозно відноситись до свого життя. Якісь з'явились стратегічні плани. У нас є власна квартира", - розповів музикант в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Входини, каже Тополя, будуть лише для друзів. Як і весілля. Побратися закохані планують уже після народження первістка.

"Це не буде пафосна штука. Це буде інтимна подія, церемонія. Власне сам розпис досить технічний. Піти поставити штамп не важко. А щось після того придумаємо. Вона вже моя дружина. У нас уже все добре", - наголосив він.

Як назвати сина Тарас та Альоша ще не вирішили. Думати над іменем співачка доручила майбутньому татові.

"Вона мені подарувала цю функцію. Причому примусово. Сказала: "Ти будеш називати свого сина. Він буде носити твоє прізвище. І на тобі лежить вся відповідальність. Яке ім'я вибереш, таке і буде", - поділився Тарас.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Альоша показала свій вагітний живіт

Між тим музикант розповів історію їхнього кохання.

"Ми випадково побачили один одного. А потім був фестиваль великий. Декілька днів ми разом відпочивали", - поділився він.

У той час Альоша, за паспортом Олена Кучер, розійшлася зі своїм цивільним чоловіком Вадимом Лісицею. Він і досі її продюсер. Але Тополя каже, що жодних ревнощів немає.

"На момент, коли ми почали наші стосунки, вона вже не була у шлюбі і стосунках з своїм продюсером. Була просто в робочих стосунках. Власне, якби це було по-іншому, то просто наші стосунки не зав'язались би", - зауважив Тарас.

Зараз ви читаєте новину «Ім'я синові Альоші даватиме батько дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі