четвер, 17 жовтня 2019 10:27

Художник про Ротару: Вона втратила свою сутність

Автор: ua.news
  Російський художник вважає, що обличчя Софії Ротару втратило свою сутність
Російський художник вважає, що обличчя Софії Ротару втратило свою сутність

Намалювати співачку Софію Ротару не зможе - після пластичних операцій не бачить її обличчя.

Про це заявив відомий російський художник Нікас Сафронов на ефірі російського ресурсу "Дни.ру" в Instagram.

Особисто Сафронов бачився з Софією Ротару лиш мигцем і давно. Під час відвідин Криму багато років тому він зупинявся в її готелі.

"Малювати її не зміг би - там із обличчям великі проблеми. Ні, я все розумію та приймаю всі ці сучасні технології, пластичні операції. Але за ними дуже складно побачити характер людини. Звичайно, можна було б намалювати Ротару за фотографією, якою вона була колись. Але мені хочеться показати характер людини. У випадку з Ротару, на жаль, це неможливо. Вона втратила свою сутність. Коли я не бачу обличчя, все змінено до невпізнання, дуже важко працювати", - пояснив художник.

Можна "омолодити" людину на картині - намалювати портрет, прибравши зморшки та вікові зміни. Але митцю важко працювати, коли обличчя зазнало численних змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Величного століття" вразила фанів змінами в зовнішності

Вважають, что Софія Ротару не менше 10 разів використовувала допомогу пластичного хірурга. Нібито вона зробила ринопластику, блефаропластику, кругову підтяжку обличчя та шиї, зважилася на липомоделювання, видалила грудки Біша та змінила форму підборіддя.

7 серпня співачка відзначила 72-й день народження.

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька потішила шанувальників новими пікантними знімками в купальнику.

Зараз ви читаєте новину «Художник про Ротару: Вона втратила свою сутність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі