вівторок, 20 липня 2021 12:39

"Холостячка" Мішина знімалася із зіркою голлівудського серіалу

"Холостячка" Мішина знімалася із зіркою голлівудського серіалу
Ксенія Мішина розповіла про зйомки із зіркою серіалу "Фарго". Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Акторка Ксенія Мішина знімалася із зіркою голлівудського серіалу в Хорватії. Вона розповіла, чим відрізняється знімальний процес за кордоном.

Зірка зіграла головну роль у серіалі "Зломовчання". Працювала на майданчику разом з актором Гораном Богданом, який здобув популярність після участі в серіалі "Фарго". Стрічку з Мішиною створювали в Україні та Хорватії. Про зйомки за кордоном розповіла за лаштунками шоу "Хто зверху" на "Новому каналі".

"У мене був короткий період для вивчення хорватської мови, тому я більше часу приділяла суто сценам. Хорвати мені надали коуча. Звісно, спочатку я перебувала у стресі, але потім зрозуміла, що це не так страшно, як здається. Вірю, що нічого не буває просто так, і проєкт не приходить просто так. Отже, була до нього готова", - поділилася акторка.

Мішина не відчула різницю у зйомках між українськими та хорватськими групами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пробивалися колеса, вночі сідали батарейки" - фронтмен гурту "Скай" розповів про велотур Україною

"Все-таки в нас менталітет близький один до одного. Слов'яни. Єдине, вони мають можливість більше "відточувати". У нас це є рідко. Залежить від проєктів. У цьому серіалі ми досить багато часу приділяли дублям", - додала вона.

Акторка та героїня першого сезону "Холостячки"32-річна Ксенія Мішина заявила про розрив стосунків із шоуменом 34-річним Олександром Еллертом. Що стало причиною розриву, Мішина не повідомляє. Водночас зазначає, що якби писала книгу про цей період свого життя, на неї б зняли драму. Еллерт після заяви Мішиної опублікував неоднозначний скріншот, де пояснюється, що таке драма. Публікацію гуморист підписувати не став.

Зараз ви читаєте новину «"Холостячка" Мішина знімалася із зіркою голлівудського серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі