вівторок, 21 квітня 2009 15:31

Холлі Беррі вийшла на червону доріжку в пляжному одязі (ФОТО)

Звісно це не дуже прийнятний стиль для червоної килимової доріжки, але Холлі Беррі і в літніх сандалях на плоскій підошві виглядає гламурно.

Актриса з"явилася на прем"єрі фільму "Соліст" в смугастому сарафані та із зав"язаним у вузол на потилиці волоссям.

42-річна зірка прийшла, щоб підтримати свого друга Джеймі Фокса, який виконав роль бездомного психічнохворого вчителя музики.

Вузька сукня не приховувала живіт Холлі Беррі, що трохи округлився, внаслідок чого поповзли чутки, що актриса знаходиться при надії.

Нагадаємо, що голлівудська актриса в березні минулого року народила дочку. Батьком дівчинки став модель Габріель Обрі. Нещодавно пара зізналася, що мріють про ще одну дитину. "Так, ми працюємо над цим", - сказала в одному з інтерв"ю зірка.

Беррі познайомилася з Обрі на зйомках реклами "Версаче" в Лос-Анджелесі три роки тому і відтоді живуть разом.

Знаменитість зізналася, що їй було важко поєднувати материнство та кар"єру. "Але я знаю точно, що багато жінок робили це до мене, так що і я в змозі. Але я новачок, тому зробила багато помилок", - заявила в торішньому інтерв"ю актриса.

За матеріалами The Daily Mail, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі вийшла на червону доріжку в пляжному одязі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі