четвер, 21 серпня 2014 17:30

Холлі Беррі на межі розлучення - ЗМІ

Автор: Reuters
 

Актриса Холлі Беррі та її коханий Олів'є Мартінес вирішили розлучитися, і навіть спільна дитина не може допомогти їм зберегти відносини, повідомляє західна преса. Американські таблоїди продовжують наполягати на тому, що в особистому житті Холлі Беррі все дуже складно і актриса переживає непростий період. Згідно з повідомленнями інсайдерів, з народженням сина Масео ситуація тільки погіршилася.

В останньому випуску журналу Ок! говориться:

"Вони були одружені більше року, їх відносини стали розвалюватися вже давно. Професійна затребуваність Холлі, є однією з причин їх конфліктів, т.к. Олів'є рідше запрошують в проекти. Навіть коли Холлі була навесні на зйомках, Олів'є всього раз прийшов провідати її на знімальному майданчику, хоча у нього було достатньо для цього часу".

Джерело повідомляє, що кар'єрі й шлюбу Мартінеса прийшов кінець. Вдобавок француз перестав стежити за собою і змінився до невпізнання. Актор обзавівся зайвими кілограмами і викликає огиду у дружини. Ситуація між Олів'є і Холлі досягла точки кипіння і пара навіть відмовилася відзначати річницю весілля.

"Вони підтримують відносини тільки заради Масео і відкладають неминуче, не розповідаючи про свій розколі", - заявив один знаменитостей.

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі на межі розлучення - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі