пʼятниця, 15 квітня 2011 11:54

Гвінет Пелтроу змінила форму ніг і стегон
5

Гвінет Пелтроу взяла участь у фотосесії для журналу Self. В інтерв'ю виданню актриса розповіла про роботу над своїм тілом.

"Я ніколи не думала, що моє тіло будуть вважати красивим. Я була худою "зверху" і важкуватою "внизу". Але мій тренер Трейсі Андерсон повністю змінила мої ноги, стегна, руки і живіт. І я почуваюсь краще, ніж коли- небудь", - зізналася Пелтроу.

"Якщо я з'їм багато пирога, я буду тренуватися по дві години шість днів на тиждень протягом двох тижнів", - поділилася актриса.

Пелтроу вважає, що важливо піклуватися про себе.

"Я йду за своїми інстинктами. Ми здатні домогтись всього, чого самі хочемо. Ти живеш один раз, так зроби все, що можеш. Піклуватися про себе - це важливо, зокрема, і для ваших дітей. Ну, це як у літаку, коли під час інструктажу вам говорять, що спочатку треба вдягти кисневу маску собі", - підкреслила актриса.

Між тим, Пелтроу послідувала прикладу інших знаменитостей і випустила власну кулінарну книгу. На підтримку видання актриса розгорнула цілу кампанію: крім традиційної презентації, вона вже влаштувала автограф-сесію, а також взяла участь в декількох телешоу.

Книга актриси називається My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness.

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтроу змінила форму ніг і стегон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі