пʼятниця, 06 липня 2018 15:33

Гурти "Бумбокс" та "The Gitas" зняли емоційний кліп на двох континентах
14

гурти Бумбокс та The Gitas презентували кліп та пісню"Тримай мене"
Фото: Дмитро Шитко
гурти Бумбокс та The Gitas презентували кліп та пісню"Тримай мене"
гурти Бумбокс та The Gitas презентували кліп та пісню"Тримай мене"
гурти Бумбокс та The Gitas презентували кліп та пісню"Тримай мене"
гурти Бумбокс та The Gitas презентували кліп та пісню"Тримай мене"

На студії "Кухня" , що розташована на кіностудії Довженка, гурти Бумбокс та The Gitas презентували кліп та пісню"Тримай мене" (Чемеров-version).

Місця проведення зйомок: Україна, Італія, США.

"Дуже цікава була ситуація, Льоша та Андрій розказали їдею, як знімати на гоупро - одна камера тут, одна там. Я все думав як це зробити, не було часу, лишалося три дні, та я зробив. А мою частину було знято в різних частинах Каліфорнії, десь чотири години в різні сторони я їздив від Лос-Анджелесу. Це були Big Bear Mountain, трошки пустелі біля Palm Springs, Pyramid Lake - багато цікавих місць в Каліфорнії. Для мене теж воно є живим. Це не було так: дубль, знімаємо. Ми просто їхали та співали, просто жили піснею. Я бачив до цього кадри хлопців - і зробив. І те що вийшло!", - говорить соліст The Gitas Олександр Чемеров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глибока й емоційна: "Бумбокс" потішив фанатів новою піснею

"Мені особисто дуже сподобалось те що вийшло. Скажу більше, мені це сподобалось більше, ніж дуже велика кількість кліпів, знятих раніше, особисто моїх, і знятих більш професійно. Тому що тут вдалося сфокусуватися і вхопити реальну емоцію. Це не ігрове відео, не постановочне. Фактично на двох різних континентах ми зняли відео на одну пісню, і це кайф. І це ще одна інша сторона розуміння цієї пісні, тому що світ маленький, нам здається що він велетенський, але він дуже малий, і це якраз про "Тримай мене" - тримайся, знайди себе в цьому світі, це дуже важливо. Частину відео було знято в Україні, частину на півдні Італії. В Неаполі, Помпеях і по дорозі в покинуте місто Крако.", - додає Андрій Хливнюк, соліст "Бумбокс".

Перше спільне виконання пісні Бумбокс & The Gitas - "Тримай мене" заплановано під час сету Бумбокс на фестивалі Atlas Weekend, 7 липня. У планах у Андрія Хливнюка і Саші Чемерова ще кілька спільних виступів, як на сольних концертах обох груп, так і на фестивалях.

Андрiй Хливнюк і Саша Чемеров давно тримали в голові ідею записати спільну композицію і ось, нарешті, її вдалося втілити в життя. З невеликим тимчасовим розривом буде презентовано три версії треку: оригінальну, акустичну i версію Чемерова. Оригінальна версія пісні "Тримай мене" була презентована 21 червня.

Зараз ви читаєте новину «Гурти "Бумбокс" та "The Gitas" зняли емоційний кліп на двох континентах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі