вівторок, 01 жовтня 2019 15:54

Готує без білизни та мотивує бути кращим: Потап розповів про сімейне життя з Каменських

Готує без білизни та мотивує бути кращим: Потап розповів про сімейне життя з Каменських
Потап відверто розповів про стосунки з Настею Каменських. Фото: @kamenskux

Український продюсер та репер Олексій Потапенко (Потап) відверто розповів про стосунки з дружиною Настею Каменських.

Співак дав інтерв'ю на шоу "Слава+" на YouTube-каналі радіостанції Люкс ФМ.

За словами Потапа, він відчув полегшення, коли розповів світу про стосунки з Настею.

"Мені дуже набридло приховувати стосунки. Це взагалі негарно по відношенню до жінки і до самого себе. Тому настав момент, коли ми вирішили забацати весілля ", - зізнався репер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Досить спокушати" - Каменських показала фігуру у спокусливій білизні

Потап розповів, що Каменських чудова хазяйка, смачно готує, слідкує за домом і собакою. Коронна страва Насті паста аль денте з креветками.

"Вона супер-жінка. Я називаю її Wonder Woman", - поділився Потап.

Каменських мотивує чоловіка займатись спортом та слідкувати за тілом, а він у свою чергу підтримує мрії та цілі коханої.

"Я ж спортсмен у минулому, вона мою любов до спорту знову збудила . Ми один одного розуміємо та підтримуємо. Довго працювали разом і добре пізнали один одного, у нас спільні цілі, ми дивимося в одну сторону і у нас все прекрасно . Вона мріє про "Греммі", а мені імпонують такі великі мрії і її прагнення. Настя інтернешнл суперзірка. Вона живе у мене вдома, і вона мені готує і прибирає", - говорить задоволений артист.

Потап поділився, що слідкує за тим, щоб сімейний побут не був нудним.

"Потрібно освіжати стосунки і свій побут, щоб він не був даністю, а був прикольним. Наприклад, я люблю чистити сніг взимку, або прибити щось. Побут повинен бути цікавим. Іноді можна дозволити своїй дружині приготувати тобі пасту аль денте з креветками в одному фартусі", - підсумував Потап.

Зараз ви читаєте новину «Готує без білизни та мотивує бути кращим: Потап розповів про сімейне життя з Каменських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі