неділя, 07 квітня 2019 17:20

Готовий заспівати на весіллі: Monatik розповів про стосунки Тіни Кароль і Дана Балана

Готовий заспівати на весіллі: Monatik розповів про стосунки Тіни Кароль і Дана Балана
Український виконавець Monatik сказав, що готовий заспівати на весіллі своїх колег з вокальному шоу "Голос країни" Тіни Кароль і Дана Балана. Фото - viva.ua

Популярний український виконавець Monatik сказав, що готовий заспівати на весіллі своїх колег з вокальному шоу "Голос країни" Тіни Кароль і Дана Балана.

Сказав, що не знає, чи між співаками є якісь стосунки. Проте за ними дуже цікаво спостерігати, йдеться в "Світському житті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль і Дан Балан посварились на "Голосі країни"

"Мені дуже цікаво спостерігати за їхніми стосунками. Я не знаю, що там у них відбувається. Дан Балан дуже багато привніс у це шоу, мені здається, і Тіна якось по-іншому себе показує: вона така весела, як на крилах. Я не хочу бути інтригантом. Я за те, щоб люди були щасливі у будь-якому випадку. Просто тішить те, що у них гарний настрій, вони завжди класно танцюють і за їхніми діалогами весело та цікаво спостерігати. Ми завжди з Потапом вуха розкинемо: що зараз Дан Балан підкине Тіні?" – розповів Дмитро Монатік.

Тіна Кароль та Дан Балан є тренерами вокального шоу "Голос країни 2019". Протягом усіх ефірів Балан відверто заграє до Кароль. Також щоразу дарує співачці квіти, м'які іграшки та запрошує танцювати.

Зараз ви читаєте новину «Готовий заспівати на весіллі: Monatik розповів про стосунки Тіни Кароль і Дана Балана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі