четвер, 06 квітня 2023 04:00

Горбунов зізнався, що спілкується з ексдружиною

Горбунов зізнався, що спілкується з ексдружиною
Юрій Горбунов вперше розповів, у яких відносинах з колишньою дружиною. Фото: скриншот з відео

Український телеведучий та шоумен Юрій Горбунов продовжує спілкування з колишньою дружиною, театральною акторкою Людмилою.

Час від часу вони зідзвонюються. Про це Шоумен розповів в інтерв'ю "Слава +".

Ведучий зізнався, що період після розлучення з першою дружиною був для нього складним. Та попри це, він підтримує відносини з Людмилою.

"Я не скажу, що ми зараз часто спілкуємося. Але в неї тут залишилося житло. Раз на два місяці зідзвонюємося. Це нормальні людські стосунки. На початку було складно, так. Зараз емоційна складова із цього процесу випала", – зізнався Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов зізнався, де з родиною рятувався від війни

Ведучий розповів, що Людмила живе зараз в Америці. Вона поїхала в гості до дітей ще до повномасштабної війни, але дуже хоче повернутися додому.

"Це ж наше життя, ми не можемо викреслювати якісь речі, з якими ми були пов'язані роками. Не спілкуватися зі своїми колишніми – ну, не знаю, що повинно статися", – додав Горбунов.

Юрій Горбунов познайомився зі своєю майбутньою дружиною Людмилою в Івано-Франківському театрі. Жінка працювала танцівницею у балетній групі.

Людмила була старша за Юрія на 10 років і перебувала у шлюбі. Згодом Людмила розлучилася з чоловіком, забрала доньку та поїхала до Києва. 1995 року, коли Горбунову було 25 років, вони одружилися. Після весілля Юрій офіційно прийняв за дочку дитину дружини.

Пара прожила разом 20 років, але 2015 року розлучилася. Спільних дітей не мала. Згодом стало відомо, що того ж року Горбунов закрутив роман з телеведучою Катериною Осадчою. Нині пара разом і виховує двох спільних синів.

Зараз ви читаєте новину «Горбунов зізнався, що спілкується з ексдружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі