середа, 06 січня 2010 14:29

Голого Тайгера Вудса розмістили на обкладинці американського журналу (ФОТО)

 

Сексуальний скандал найзаможнішого спортсмена в світі Тайгера Вудса став безперечним хітом минулого року. Проте преса, схоже, не збирається просто так залишити гольфіста у спокої. В обговорення пікантних деталей пригод Тайгера включилися навіть досить респектабельні видання. Зокрема, журнал Vanity Fair на обкладинці лютневого номеру представить містера Вудса у всій первозданній красі.

Минулого місяця Верховний суд Британії видав спеціальну ухвалу, що забороняє публікацію знімків голого спортсмена англійськими ЗМІ. Проте редакція Vanity Fair знайшла вихід з положення.

На фотографії для обкладинки Тайгер Вудс з"являється в образі м"язистого супермачо з голими грудьми. За даними таблоїдів, знімки, деякі з яких будуть представлені в журналі, були зроблені знаменитим фотографом Ені Лейбовіц ще в 2006 році, задовго до того, як була підмочена бездоганна репутація спортсмена.

Щоправда, не зовсім зрозуміло, як все ж таки фото опинилися у розпорядженні журналістів. За словами представників редакції Vanity Fair, знімки були частиною архіву Лейбовіц, і вона запропонувала їх журналу, після того, як трохи ущух скандал на сексуальному ґрунті. Проте представник фотографа від коментарів відмовився, а сама пані Лейбовіц опинилася недоступна для журналістів.

Також в лютневому номері Vanity Fair окрім відвертої фотосесії Вудса увазі читачів пропонується інтерв"ю з декількома спортивними репортерами, що висловили свою думку з приводу гучного скандалу, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Голого Тайгера Вудса розмістили на обкладинці американського журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі