четвер, 03 листопада 2011 13:57

Гайтана не впізнала Зінедіна Зідана

Гайтана не впізнала Зінедіна Зідана

Співачка Гайтана, яка написала гімн донецькому футбольному клубу "Шахтар", футболом почала цікавитися у 2006 році. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповів її продюсер Едуард Клім.

"Це був матч Чемпіонату світу між командами Франції з Італією. Це знаменитий матч Зінедіна Зідана, коли він головою вдарив Марко Матерацці. До того Гайтана ніколи не була зі мною на футболі. Ну, ми з друзями сидимо, вболіваємо, всі знають гравців, всім все зрозуміло. Гайтана також намагається влитися в колектив. І тут Зідан зробив такий красивий гол і всі "ООООО". А Гайтана так: "О молодець! А як звуть?". Ну, і всі рухнули зі сміху", - зізнається Клім.

Гімн Шахтарю "Шахтёр-Чемпион!" співачка написала рік тому

"Гайтана почала підсідати до мене, коли я футбол дивлюся. А я нервую за "Шахтар". Ми якось дивились одну з його ігор, а потім Гайтана вийшла в студію. Після матчу каже мені: "У мене є начерки". Я до таких брендованих історій спокійно ставлюсь, а тут глянув так. Така веселуха. І я все не знав, під яким соусом її подарувати. Щоб це не виглядало, типу нам щось від них треба. А в березні клуб запропонував нам співпрацю. А ми такі: "Ха, так у нас вже й пісня є" і через 10 хвилин присилаємо їм пісню. Презентували її на 75-річчі клубу. А потім вирішили зробити кліпчик. Футболістам тяжко було позувати перед камерами. Але ми зробили із них живих людей, а не космонавтів", - наголошує Клім.

Гайтана досі цікавиться футболом.

"Тільки нічого не запам'ятовує. Турнірна таблиця не поміщається в неї в голові. Якщо я скажу, що команда зіграла в нічию, то для неї це нічого не значитиме", - зізнався продюсер співачки.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана не впізнала Зінедіна Зідана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі