понеділок, 18 вересня 2017 18:29

Фіналіст "Голосу Країни" Андрій Лучанко змінив ім'я і презентував новий кліп
5

Андрій Лучанко
Фото: Прес-служба
Андрій Лучанко
Андрій Лучанко
Андрій Лучанко
Андрій Лучанко

Фіналіст телепроекту "Голос Країни", також учасник нинішнього сезону проекту "Х-фактор" Андрій Лучанко змінив ім'я, кардинально поміняв образ і презентував новий кліп на пісню "Полети".

Український співак здивував своїх шанувальників новим образом у кліпі "Полети". Дебютна робота проекту LUKA просякнута брутальністю і любов'ю. Ідея кліпу належить самому Андрію, в ньому він показує історію своїх минулих відносин і переживань. Головною героїнею кліпу стала відома українська модель Nana Tassi, яка відмовилася від одного з вигідних контрактів заради участі в зйомках. Сам же кліп знімався в 3 містах України: в Тернополі, у Львові та в Києві. Одна зі сцен кліпу була знята в двоповерховій квартирі одного з тернопільських художників, яка була наповнена ароматами фарб і масел. Протягом усього кліпу герої знаходяться в русі - натякаючи глядачам на те, що щастя це момент і його потрібно ловити.

"Ця робота особлива для мене, коли я писав пісню" Полети "саме така картинка була у мене в голові. Ця пісня є саундтреком моїх минулих довгих і досить складних відносин", - розповів LUKA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець "Голосу країни" віддав суперниці право зйомки кліпу

Пісня "Полети" увійде до дебютного альбому LUKA, який зовсім скоро з'явиться на музичних майданчиках.

Зараз ви читаєте новину «Фіналіст "Голосу Країни" Андрій Лучанко змінив ім'я і презентував новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі