пʼятниця, 31 серпня 2012 10:19

Філіп Кіркоров стежить за своїми дітьми за допомогою відеокамер

Філіп Кіркоров стежить за своїми дітьми за допомогою відеокамер
Співак більше не буде виконувати пісню про дочку Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний виконавець Філіп Кіркоров дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про своїх дітей: дочку Аллу-Вікторію і сина Мартіна. Артист повідомив, що встановив у будинку відеокамери, щоб завжди можна було бачити дітей, і зізнався, що ніколи більше не виконає пісню, присвячену доньці.

Зараз Філіп Кіркоров гастролює по Чорноморському узбережжю і поки зупинився в Ялті, де проходить фестиваль "Крим Мюзік Фест", музою якого є Алла Пугачова. Незважаючи на те що сам артист далеко від дому, він майже щодня по "Скайпу" зв'язується з тіткою Марі, яка глядить під час відсутності зоряного племінника за дітьми, дев'ятимісячною Аллою-Вікторією і двомісячним Мартіном.

"Не можу сказати, що я різко змінився з появою дітей, але щось у мені перевернулось. Я довго йшов до цієї події. Звісно, думав про спадкоємців і в 18, і в 30 років. Я став іншим ще до народження дітей" , - зізнався Філіп Кіркоров.

Артист зазначив, що заради малюків працює ще інтенсивніше: "Сцена - це важка праця. Я єдиний годувальник великої родини. Ніхто, крім мене, грошей не заробить, не нагодує, не одягне дітей. Дуже шкода, що я не можу проводити багато часу з сином та донькою. Але будь-яку вільну хвилину приділяю дітям. Встановив в будинку камери, які дозволяють щодня спостерігати за малюками в будь-який час. Так, можливо, вони нечасто бачать мене поруч з собою, але я відчуваю їхню присутність кожну хвилину, спілкуюся з ними. Алла-Вікторія росте не по днях, а по годинах. "Папа" поки не говорить, але навчилася вимовляти: "Дай!" А я, як ви розумієте, своїм дітям віддам все до останнього..." - розповів Філіп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сьогодні я не зробив би деякі речі, які робив по молодості" - Кіркоров про шлюб з Пугачовою

До слова, у своїх численних поїздках артист відвідує різні магазини і, пам'ятаючи про дітей, купує малюкам багато одягу. Кіркоров повідомив, що Алла-Вікторія настільки швидко зростає, що їй, дев'ятимісячній, доводиться купувати сукні розміром на вік два-два з половиною роки.

А ще Філіп зізнався, що більше не буде на концертах виконувати пісню, яку присвятив доньці. "Я усвідомив, що народження дитини - це достатньо інтимна річ, не можна робити з нього шоу. За своєю душевною наївністю відверто розповів про те, як народилася дочка. Мою історію негайно спотворили, вона незабаром обросла такими безглуздими подробицями, чутками і легендами, що у мене пропало всяке бажання ділитися з ким би то не було", - заявив поп-виконавець. За його словами, з народження Мартіна ця тема закрита.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров стежить за своїми дітьми за допомогою відеокамер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі