понеділок, 02 листопада 2020 19:00

Євген Клопотенко розповів, як йому подарували пожежну машину

Автор: Прес-служба
  Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Вільні гроші шеф-кухар Євген Клопотенко витрачає на їжу.
Про це він розповів Gazeta.ua.
"Намагаюся не купувати дорогих речей, просто не бачу в цьому цінності. Якщо в мене з'являються вільні гроші, найімовірніше, витрачу їх на їжу, як би це дивно не звучало", - сказав він.
"Ціную подарунки. Ними люди завжди хочуть щось сказати, висловити вдячність чи любов. Одного разу в дитинстві мені подарували велику пожежну машину. Пожежником я так і не став, але ту радість від подарунка пам'ятаю і досі. У дорослому віці знайома подарувала браслет, на якому була викарбувана дата моєї перемоги в телепроєкті "МастерШеф" - він і зараз є в мене, я його ціную", - додав Клопотенко.
Також він розповів про те, як перейшов на українську мову.
"Ключовий момент трапився тоді, коли на програмі "Все буде добре" оголосили про квоти на українську мову в ефірі. Того дня вони набули чинності, і потрібно було переходити на українську. Я зрадів, адже добре говорив українською і до цього. Та саме цей момент можна вважати поворотним", - поділився Євген.

Євген Клопотенко - один із найвпізнаваніших кулінарних експертів України, співзасновник ресторану "100 років тому вперед", автор популярного в Україні кулінарного сайту klopotenko.com. 2015 року Євген заявив про намір поліпшити культуру харчування в Україні, а сьогодні він автор проєкту CultFood, в рамках якого створено нову збірку рецептур для навчальних закладів України. Євген є постійним експертом програми "Сніданок з 1+1", у якій вчить глядачів готувати легко і смачно. З 2019-го є членом журі Національної ресторанної премії "СІЛЬ".

Зараз ви читаєте новину «Євген Клопотенко розповів, як йому подарували пожежну машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі