середа, 03 серпня 2016 12:11

Єва Мендес поділилася радощами материнства
7

Фото: lady.tsn.ua

Єва Мендес стала героїнею нової зйомки для журналу Latina. Вона вперше в інтерв'ю розповіла про своїх дочок.

42-річна Мендес та її чоловік Райан Гослінг нещодавно одружилися. Вони виховують двох дочок - Есмеральду та Амаду. Актриса рідко афішує подробиці свого сімейного життя. Для журналу Latina зробила виняток та розповіла деякі подробиці про сім'ю, кар'єру та майбутніх планах.

Раніше Єва говорила про те, що вона "чайлдфрі". Це ідеологічна позиція, яка характерна свідомим бажанням не мати дітей, заради власної свободи. У 40 років зірка вперше стала матір'ю. Вона переоцінила свої погляди на життя та дітей .

"Моїй старшій доньці ще немає двох років, а молодша зовсім ще маленька. Я намагаюся насолоджуватися кожною хвилиною проведеною з ними. Мені це шалено подобається. Це особливий час і я не поспішаю повертатися до зйомок у кіно", - каже Мендес.

Дівчаток вона назвала на честь бабусі, яку звали Амада. В імені першої доньки Есмеральди це друге ім'я, а ось молодшу назвали Амада Лі.

"У якийсь момент навіть хотіли назвати її Вівіаною, але все ж вибрали ім'я Амада. Це іспанське ім'я. Коли ми поглянули на новонароджену дочку, то подумали:" О, Амадіта ", - згадує Єва першу зустріч з малятком.

Актриса впевнена, що кар'єра почекає, сьогодні для неї важливо бути хорошою матір'ю. Чоловік та близькі люди підтримують її теперішню позицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лів Тайлер показала, як годує новонароджену доньку грудьми

Зараз ви читаєте новину «Єва Мендес поділилася радощами материнства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі