середа, 05 вересня 2012 16:05

Єва Бушміна вийшла заміж - ЗМІ

 

Шоумен Микита Добринін повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі, що учасниця сексапільного тріо "ВІА Гра" Єва Бушміна вийшла заміж за коханого чоловіка. Весілля відбулося в найсуворішому секреті, а чоловіком співачки, швидше за все, став Дмитро Лановий.

"Єва Бушміна таки вийшла заміж! Вітаємо! Правда, дуже радий за Єву! Ми стільки в грамофон про них говорили! І ось тє на!", - написав Добринін.

Однак незабаром повідомлення було видалено. Швидше за все, тому, що весілля солістки "ВІА Гра" трималася в суворій секретності. Передбачається, що чоловіком Єви став Дмитро Лановий, роман з яким Бушміної так і не вдалося утримати в таємниці. Однак це досить дивно, адже всі вважали, що він офіційно не розлучений з екс-дружиною.

До речі, свідком Єви стала її найкраща подруга Настя Каменських, про що теж розповів Добринін.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Єва Бушміна цілувалася з одруженим бізнесменом

Нагадаємо, ще в серпні папараці дістали черговий доказ роману між Євою Бушміною і бізнесменом Дмитром Лановим, і на цей раз незаперечний. Парочку застукали під час поцілунку в одному зі столичних ресторанів.

Зараз ви читаєте новину «Єва Бушміна вийшла заміж - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі