четвер, 23 липня 2015 13:09

Еріка Герцег похизувалась ідеальною фігурою у коротких шортах

Автор: Соціальні мережі
 

Учасниця гурту "ВІА Гра" Еріка Герцег поділилась з шанувальниками фотографією, на якій позує у топі та коротких шортах, демонструючи свою ідеальну фігуру.

Зірка відома своєю любов'ю до спорту та здорового харчування, ще до проекту вона змогла неймовірно схуднути і тепер намагається тримати своє тіло у гарній формі. Також зірка не приховує, що зробила пластичну операцію зі збільшення грудей і навіть знялась для відомого чоловічого журналу.

На початку Еріку Герцег порівнювали з іншою співачкою Ерікою.

"Мене порівнювати ні з ким не можна, тому що одна-єдина оригінальна, натуральна, не силіконова долина, Еріка - це я", - говорила брюнетка Еріка.

Читайте також: Анна Сєдокова похизувалась розкішною фігурою у міні-шортах

На відміну від своєї тезки, ім'я Еріки Герцег справжнє і записано у її паспорті, а Еріка брюнетка у житті має ім'я Анастасія Кочеткова.

Нагадємо нещодавно Еріку Герцег покинув коханий. Бізнесмен був старший за неї на 8 років. Росіянин, який живе закордоном. Вони бачилися нечасто через його відрядження 

"У мене два роки кохана людина і це мені допомагає в роботі. Він розуміє мій настрій і дає мені досить сили. А я така, як актриса Джулія Робертс, вона я знаю, грала чудово, коли була закохана, - говорить Еріка Герцег, - Він знає мене, довіряє. Він знає, як я його кохаю, я шалена, я так його кохаю", - говорила раніше Еріка.

Зараз ви читаєте новину «Еріка Герцег похизувалась ідеальною фігурою у коротких шортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі