пʼятниця, 28 липня 2017 14:38

Екс-солісту російського HI-FI заборонили в'їзд в Україну

Екс-солісту російського HI-FI заборонили в'їзд в Україну
Служба безпеки заборонила в'їзд на три роки на територію України російському співакові, екс-солісту гурту HI-FI Міті Фоміну. Фото: відкриті джерела

Служба безпеки заборонила в'їзд на три роки на територію України російському співакові, екс-солісту гурту HI-FI Міті Фоміну, який у Львові на музичному фестивалі Alfa Jazz Fest назвав анексуваний Крим російською територією.

Про це йдеться у відповіді відомства на запит "Крым.Реалии".

"Керуючись ч. 1 ст. 13 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" і ст. 7 Закону України "Про основи національної безпеки України", Службою безпеки України прийнято рішення про заборону в'їзду на території нашої держави зазначеному громадянину РФ терміном на 3 роки", - йдеться у відповіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російського рок-музиканта не пустили на український фестиваль

Російський співак, екс-соліст групи HI-FI Мітя Фомін приїхав до Львова на музичний фестиваль Alfa Jazz Fest і назвав анексуваний Крим російською територією. Так він сказав в ефірі телепрограми "Світське життя".

На запитання ведучої програми Катерини Осадчої, Фомін відповів, що півострів - це російська територія, а себе назвав "голубом миру".

Зараз ви читаєте новину «Екс-солісту російського HI-FI заборонили в'їзд в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі