понеділок, 26 жовтня 2020 08:36

Ефір "Танців із зірками" завершився несподіванкою: хто покинув шоу

Ефір "Танців із зірками" завершився несподіванкою: хто покинув шоу
Актриса Дар'я Петрожицька з партнером Ігорем Гелуненком залишили проєкт "Танці з зірками". Вони отримали найнижчі бали від суддів, але їх врятували глядачі. Однак актриса заявила, що втомилася, і попросилася піти з шоу. Фото: facebook.com/tanci1plus1

9 випуск шоу "Танці з зірками 2020" пройшов 25 жовтня. Це був "Вечір випускників": на паркет повернулися суперзірки минулих сезонів, які танцювали разом з парами, щоб допомогти їм стати ближче до кубка переможця.

За результатами глядацького голосування й оцінок журі, дві пари потрапили до зони ризику. Це екс-"ВІА-Гра" Надія Мейхер і Кирило Васюк, і лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець з партнеркою Яною Цибульською. Вони мали танцювати танець за життя. Однак обі пари врятувала актриса Дар'я Петрожицька. Вона запропонувала залишити їх. Заявила, що втомилася і хоче піти з проєкту. Ї їй дозволили це зробити.

Найвищі оцінки судді віддали колишній вокалістці "ВІА Гри" Санті Дімопулос та її партнеру Максу Леонову і запрошеному гостю Іраклі Макацарія. Вони танцювали фламенко і отримали максимальну кількість балів від суддів – 40. При цьому суддя Григорій Чапкіс заявив, що це був найкращий танець вечора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вона чи то псих, чи то прибулець - Нікітюк висловилася про Фреймут

Футболіст і "Холостяк" Сергій Мельник разом з Аделіною Делі і Ганною Різатдіновою танцював віденський вальс.

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна разом з Дмитром Дікусаром, який замінив Дмитра Жука через коронавірус, танцювала аргентинське танго утрьох із гостем ефіру Євгеном Котом.

Ще одна екс-вокалістка "ВІА Гри" Надія Мейхер разом зі своїм партнером Кирилом Васюком і Даніелем Салемом продемонстрували пасодобль.

Елегантна прима-балерина Катерина Кухар вразила своїм виглядом у ефіру шоу "Танці з зірками". Суддя вибрала чорне закрите міні-плаття, яке відкривало лише ідеальні ніжки її господині. Стильне вбрання створив грузинський дизайнер GUDU.

Зараз ви читаєте новину «Ефір "Танців із зірками" завершився несподіванкою: хто покинув шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі