неділя, 25 жовтня 2020 14:11

Вона чи то псих, чи то прибулець - Нікітюк висловилася про Фреймут

Вона чи то псих, чи то прибулець - Нікітюк висловилася про Фреймут
Леся Нікітюк висловилася про скандальну Ольгу Фреймут. Фото: Instagram

Українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала в Instagram пост, в якому розповіла, що 25 жовтня виступить з Ольгою Фреймут та Іллею Падзіною на шоу "Танці з зірками".

За словами Нікітюк, їй в дірект почали приходити повідомлення від фанатів про те, що Оля дерев'яна і краще б вона танцювала з Сантою Дімопулос або Надією Мейхер. На такі повідомлення телеведуча відповіла, що Фреймут їй подобається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками-10": одна із пар не змогла вийти на паркет

"Фреймут - це персонаж number 1 в шоу "Танці з зірками", за нею цікаво спостерігати і у неї купа історій... Вона дивна, скандальна, завжди чомусь бліда ніби після електрофорезу. Відкрию секрет, мені подобаються такі персонажі! Вона чи то псих, чи то прибулець, я взагалі сумнівалася, що вона існує. Тому поспілкуюся, потанцюю і розповім яка вона насправді", - написала Нікітюк.

Під час 7-го ефіру "Танців з зірками", який став екватором шоу, стало відомо про зараження коронавірусом ще одного учасника. Пара Позитива та Юлії Сахневич не змогла продемонструвати свій пасадобль на вечорі латини через свій незадовільний стан здоров'я. Під час ефіру повідомили, що напередодні партнерка артиста знепритомніла і сам Позитив відчув нездужання.

Зараз ви читаєте новину «Вона чи то псих, чи то прибулець - Нікітюк висловилася про Фреймут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі