понеділок, 13 січня 2014 17:24

Едді Мерфі продає свій розкішний маєток з унікальними меблями і тенісним кортом за 12 мільйонів доларів
16

Знаменитий американський комік Едді Мерфі виставив на продаж свій будинок в Сакраменто. Ціна цього гіганстського маєтку - 12 мільйонів доларів. Якщо акторові вдасться продати маєток за таку ціну, то він стане найдорожчим об'єктом нерухомості, проданих коли-небудь в Сакраменто.

Маєток у передмісті Granite Bay включає в себе головний будинок площею 1,2 тис. кв. м і гостьовий будинок площею 483 кв. м. В головному будинку знаходяться 10 спалень і 14 ванних кімнат, а також гараж на 9 автомобілів. В маєтку є басейн, тенісні корти та баскетбольні майданчики.

Будинок, де проживав Едді Мерфі і його дружина, обставлений унікальними меблями. Наприклад, спальня оформлена в стилі мультфільму "Шрек". У будинку також є 12-містний кінозал, великий кабінет, чотири бари і тренажерний зал площею 112 кв. м з сауною і парильнею. Серед унікальних предметів в будинку можна також назвати фортепіано, дизайн якого розробив німецький концептуаліст Луїджі Колані.
Зараз ви читаєте новину «Едді Мерфі продає свій розкішний маєток з унікальними меблями і тенісним кортом за 12 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі