четвер, 25 червня 2009 15:38

Дженніфер Лопес не стежить за модою (ФОТО)

Латиноамериканська діва Дженніфер Лопес, як відомо, не тільки пісні співає і в кіно грає. Як і належить зірці, Джен ретельно стежить за своїм стилем, випускає модну лінію і задає модні тренди. Але, схоже, зараз Лопес, будучи матір"ю двох дітей, не встигає за модними віяннями.

Днями Джен відправилася в ресторан з чоловіком, вдягнувши культову в Голлівуді сукню-бандаж від Herve Leger. Поза сумнівом, спокусливі форми Лопес у вбранні кольору фуксії виглядали дуже вигідно. Але всю красу зіпсував прикрий інцидент - розмір сукні виявився невідповідним для зоряного бюсту, і груди Джен так і норовили вискочити з декольте.

В цілому модні критики залишились незадоволені вибором сукні зірки. І справа не у невідповідних розмірах, а в тому, що подібні вбрання були на піку моди роки два тому. У сукнях Herve Leger вже засвітились десятки актрис: починаючи з Вікторії Бекхем і Кейт Уїнслет і закінчуючи Хайді Монтаг. До речі, Ерв Леджер запропонував модель своєї знаменитої сукні на початку 80-х, а вважається, що знову ввела в моду вбрання Ліндсі Лохан.

"Можливо, опинившись в ролі матері двох дітей, латиноамериканська зірка вже не встигає за модними тенденціями, як це було раніше", - відзначає видання Daily Mail, додаючи, що сукні-бандаж були актуальні на червоній килимовій доріжці настільки давно, що вже деякі виробники одягу за демократичними цінами (зокрема, Dorothy Perkins і Topshop) встигли випустити свої версії, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес не стежить за модою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі