субота, 20 червня 2020 15:55

Дженіфер Лопес поділилась секретами гарної фігури

Дженіфер Лопес поділилась секретами гарної фігури
Дженніфер Лопес поділилась порадими, яких слід дотримуватись, щоб виглядати неперевершено. Фото:instagram.com/jlo

Чудовою фізичною формою не перестає вражати 50-річна Дженніфер Лопес. Артистка поділилась порадими, яких слід дотримуватись, щоб виглядати неперевершено.

Перше правило - це не їсти перероблену їжу. Необхідно виключити з раціону їжу, що піддалася глибокій обробці. А значить, більше ніяких консервів, заморожених наггетсів і фастфуду. За словами Лопес, краще їсти свіжі органічні продукти: обід знаменитості найчастіше складається з лосося і салату з брокколі, перцю, кабачків і натуральної заправки, а вечеря - з свинини або курки з кіноа або печеним бататом.

Радить відмовитися від перекусів. Лопес регулярно гастролює, а також проводить багато часу на знімальному майданчику, тому їй добре відомо, що таке "перекус на бігу". Знаючи це, артистка завжди бере з собою свіжі овочі і фрукти, щоб спокуса "поцупити щось солоденьке" навіть не виникала.

Рекомендує зробити акцент в раціоні на білок. Саме білкова їжа дає організму сили: ви перестаєте відчувати себе голодним і втомленим, з'являється бажання рухатися вперед. Саме тому свій день Джей Ло, як правило, починає з протеїнового коктейлю з сироваткового порошку, ягід, йогурту та меду, пише News UA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не падає духом: спокуслива Джей Ло розважилась стрибками у повітрі

Можна іноді дозволяти собі з'їсти що-небудь "заборонене". Улюблені солодощі співачки - печиво з шоколадною крихтою і морозиво. Знаменитість намагається не налягати на таку їжу, але час від часу все-таки радує себе.

Слід виключити з життя алкоголь, куріння і кофеїн. Дженніфер не раз зізнавалася, що саме відмова від шкідливих звичок зробила її організм значно здоровішим, витривалішими і енергійнішим.

Якщо їсти збалансовану їжу, то це допомагає залишатись красивими зовні і підтримувати організм у хорошому стані. Це також позитивно впливає на шкіру, волосся та нігті. За показниками вітамінів варто стежити, тому до раціону слід додати певні продукти.

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Лопес поділилась секретами гарної фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі