середа, 12 січня 2011 17:44

Спецтема: Євробачення-2011

Джамала зняла анімаційний кліп для "Євробачення" (ФОТО)
18

Популярна українська співачка Джамала на Різдво зняла новий відеокліп на композицію Smile, з якою вона планує виступити на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2011" у Німеччині.

Режисером кліпу виступив Макс Ксенда, а оператором став знаменитий Сергій Михальчук - один з творців таких гучних картин, як "Коханець", "Мій зведений брат Франкенштейн", "Мамай", "Закон".

Новий кліп Джамали зроблений на основі лялькової анімації. Всі декорації були створені художником - постановником Владом Рижиковим.

За сюжетом кліпу Джамала подорожує різними куточками планети на іграшковому автомобілі і літаку, а за нею йде величезна мультиплікаційна посмішка, яка допомагає їй у всіх ситуаціях налагодити контакт з людьми різних вір і національностей.

"Усмішка - це найкоротший шлях до будь-якої людини, незалежно від того, якою мовою вона говорить, якого кольору в неї шкіра і яку релігію вона сповідує. Я мрію про те, аби всі люди на Землі посміхалися один одному якомога частіше! Ми постаралися передати в кліпі атмосферу радості і щастя. Тому я подорожую мультиплікаційним світом з величезною посмішкою! Всім Smile! ", - Розповіла 27-річна Джамала.

Кліп Smile з'явиться в ефірі музичних каналів вже на початку лютого.

Композиція також увійде до дебютного альбому, над яким Джамала працює разом з відомим українським музикантом і саундпродюсером The Maneken (Євген Філатов).

Реліз платівки заплановано на весну 2011 року, а 12 квітня в Києві відбудеться концерт, на якому Джамала представить свій альбом широкому загалу.

Майже на два місяці раніше киян нову програму почують жителі Ужгорода - 14 лютого Джамала виступить в місцевому муздрамтеатрі.

Нагадаємо, Джамала увійшла до числа фіналістів відбіркового туру "Євробачення-2011". Фінальне SMS-голосування, яке визначить учасника конкурсу від України, відбудеться наприкінці лютого.

Конкурс "Євробачення-2011" відбудеться з 10 по 14 травня в Дюссельдорфі.

Офіційний список країн-учасників конкурсу у 2011 році стане відомий після різдвяних свят.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Джамала зняла анімаційний кліп для "Євробачення" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі