Ексклюзиви
вівторок, 15 червня 2010 16:58

Коляденко хотіла, щоб Джамала співала російською

Автор: Фото: прес-служба співачки
  Співачка не хоче забувати джаз, фанк, соул, ритм-енд-блюз, класику
Співачка не хоче забувати джаз, фанк, соул, ритм-енд-блюз, класику

Співачка Джамала розірвала відносини з хореографом і продюсером Оленою Коляденко через розбіжності в творчому процесі.

"Однією з причин, чому співачка поміняла менеджмент, було прагнення до абсолютної творчої свободи. Зараз вона її отримала, і реалізовуватиме всі свої задумки", - заявили Gazeta.ua у прес-службі співачки.

"Моя головна мета - реалізуватися на сто відсотків як співачка, артист і композитор. Для того, щоб досягти цієї мети, я в кожен період свого життя шукала однодумців", - заявила артистка.

"Після виступу на "Новій хвилі" наша співпраця (з Коляденко - ред.) перейшла на новий рівень, і Олена почала виконувати ще і функції продюсера. Проте, чим далі ми просувалися, тим ясніше я розуміла, що ми хочемо різного. І я обрала шлях, яким мені потрібно йти зараз", - додала Джамала.

Співачка заявила, що Коляденко хотіла масової та стрімкої популярності для своєї підопічної.

"Для чого пропонувалося виконувати пісні, насамперед, російською мовою і записувати дуети з популярними російськими артистами", - підкреслила артистка.

Джамалу така ситуація не влаштовувала.

"Мені хотілося б донести свою музику не тільки до моїх співвітчизників, але і до людей, які живуть за межами України та Росії. Я люблю поп-музику, але не хочу нею обмежуватися. Для мене дуже важливо не забувати джаз, фанк, соул, ритм-енд-блюз, класику", - зазначила вона.

У прес-службі співачки повідомили, що продюсера, в звичному розумінні цього слова, у Джамали на даний момент немає: "Є менеджер, який здійснює загальне управління справами співачки. Його звуть Ігор Тарнопольський. У музичному світі він відомий також як продюсер українського музиканта The Maneken".

Окрім нього з Джамалою працюють новий концертний директор Лера Левицька і PR-директор Денис Козловський. Що стосується творчої команди - саунд-продюсером більшості композицій у новому альбомі Джамали виступить Євгеній Філатов (The Maneken).

Між тим, в прес-службі зазначили, що не мають поняття, що мала на увазі Олена Коляденко, заявляючи, що у Джамали "не тільки ділові стосунки" з новим продюсером: "З Ігорем Тарнопольським, як і зі всією командою, її об"єднує спільність інтересів, музичні смаки, дружба і прагнення реалізуватися, насамперед, не як зірка вітчизняного шоу-бізнесу, а як співачка і композитор".

Зараз ви читаєте новину «Коляденко хотіла, щоб Джамала співала російською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути