понеділок, 05 лютого 2018 12:00

Джамала розповіла, коли очікує первістка

Українська співачка Джамала планує стати мамою до квітня 2018 року.

"Для мене дуже спокійно проходить вагітність, немає такого: хочу апельсинів о 12-й ночі. Можливо, у когось таке було, але, мені здається, що це інструмент маніпулювання чоловіками, в той момент, коли дійсно хочеш уваги. Чом би й ні? Я намагаюся плавати, робити йогу, вагітність – це не хвороба", – говорить Джамала у програмі "Світське життя з Катериною Осадчою", повідомляє 24tv.ua.

Автор: 24tv.ua
  Катерина Осадча запитує у Джамали про роботу і перебіг вагітності
Катерина Осадча запитує у Джамали про роботу і перебіг вагітності

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Viva! Найкрасивіші": назвали переможців премії

Джамала зізналася, що Осадча для неї – приклад сучасної мами.

"Минулого року була ведуча при надії, ти для мене такий приклад. Коли мене часто питають: "Як ти? Не хвилюєшся? Працюєш?". Я відповідаю: "Ви бачили Осадчу минулого року? Як вона працювала і робила програму "Світське життя"? І на сцені "Голосу". Для мене ти приклад", – сказала співачка.

Також вона відзначила, що планує народити до прямих ефірів шоу "Голос", які стартують у квітні 2018 року. Джамала не розголошує стать майбутньої дитини. Однак Осадча припустила, що це буде хлопчик.

Джамала розповіла про свій перший заробіток. "Коли мені було 15 років, я заробила свої перші гроші. Це була реклама для ювелірного магазину, і я співала: "Бижутерия, бижутерия, бижутерия в магазине "Парадиз". Це було місто Сімферополь", – відверто зізналась артистка.

Зараз ви читаєте новину «Джамала розповіла, коли очікує первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі