понеділок, 15 квітня 2024 17:44

"Двічі вивертали валізи" - Дімопулос розказала, як її перевіряли польські прикордонники
3

Санту Дімопулос перевіряли польські прикордонники
Фото: instagram.com/santadimopulos
Санту Дімопулос перевіряли польські прикордонники
Санта Дімопулос

Співачка Санта Дімопулос розказала, як зіштовхнулась із жорсткою перевіркою польських прикордонників.

У своєму Instagram артистка зазначила, що через Польщу добиралася до літака.

"Ніколи, ніколи не їдьте через польський кордон. Ми запізнюємося на літак, хоча виїхали завчасно. Нас затримали і жодні вмовляння не впливають", - спочатку написала виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явились фото "побитої" Камалії: реакція зірки

Згодом додала, що на літак вони таки встигли, але ставлення поляків її неабияк обурило.

"Ми дивом встигли останньої миті. Що з поляками на кордоні відбувається? Це, чесно кажучи, був жах. Вони двічі вивертали наші валізи, перевіряли повністю авто, тримали ворота зачиненими, ще й з таким знущанням. Якби я знала, що там такі люди, я б ніколи не поїхала через Польщу і більше ніколи не поїду, і нікому не раджу. Таке ставлення…жахливе. Максимально затримували, щоб сходити до вбиральні за злоті, євро не беруть. Звідки така ненависть", - поскаржилась Санта.

Акторку Катерину Тишкевич обматюкав польський таксист. Він погрожував викинути її посеред дороги й висловлював ненависть до українців. Жінка розповіла, що їхала з Варшави до Вроцлава. Зірка скористалася службою перевезення, але ставлення водія шокувало її.

Зараз ви читаєте новину «"Двічі вивертали валізи" - Дімопулос розказала, як її перевіряли польські прикордонники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі