пʼятниця, 03 серпня 2012 13:43

Друзі Маколея Калкіна переживають, що акторові залишилося недовго через наркотики

Друзі Маколея Калкіна переживають, що акторові залишилося недовго через наркотики
Дехто навіть повідомив, що Калкіна ледь-ледь витягли з того світу в минулому році Фото: popcornnews.ru

Зірка колись суперпопулярного фільму "Один вдома" Маколей Калкін зовсім опустився через свою наркотичну залежність. Кажуть, що колись відомому акторові залишилося не більше півроку життя.

Той самий пустотливий рудоволосий хлопчик, який поодинці знущально "розправився" з парочкою недолугих злочинців, з обох частин фільму "Один вдома" Маколей Калкін зараз не тільки майже не знімається, але і зовсім пішов від світу. Актор рідко з'являється на вулицях, а якщо і потрапляє в об'єктиви фотокамер папараці, то всі помічають, що артист явно погано виглядає, і чутки про його сумнівні захоплення - наркотики та інші заборонені препарати - вже не здаються домислами.

Зараз же і зовсім з'явилася інформація, що жменька друзів, які ще намагаються витягнути Маколея з пекла, створеного ним самим, серйозно побоюються, що акторові залишилося зовсім мало часу для порятунку. Рахунок йде на місяці. Артистові дають не більше півроку, повідомляє StarHit з посиланням на американську пресу. Повідомляється, що Калкін "балується" не "якоюсь" марихуаною або кокаїном, а дечим поважче: він "сидить" на героїні і оксикодоні (знеболюючий препарат).

Мало того, навіть називається сума, яку Маколей витрачає на свої сумнівні захоплення: шість тисяч доларів на місяць. Світські хронікери заявили, що свою квартиру на Манхеттені колись популярний артист перетворив буквально в притон, де проводить більшу частину часу зі своїми дружками. Дехто навіть повідомив, що Калкіна ледь-ледь витягли з того світу в минулому році.

Цікаво, що офіційні представники актора відреагували на тривожні повідомлення преси дуже швидко. Так, прес-секретар Калкіна Мішель Бега назвала публікації "сміховинною фальшивкою", що ображає її клієнта, і розповіла, що Маколей знаходиться у чудовій фізичній формі і цілком здоровий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські ЗМІ пишуть про героїнову залежність Маколея Калкіна

Видання нагадує, що винуватицею пригод Маколея Калкіна, на думку газетярів, стала популярна актриса і зірка фільму "Чорний лебідь" Міла Куніс. Вони зустрічалися протягом дев'яти років, і актор збирався зробити коханій пропозицію. Однак та кинула його і зараз проводить час з колишнім чоловіком іншої голлівудської знаменитості актриси Демі Мур Ештоном Катчером.

Примітно, що в 2000 році зведена сестра Маколея Калкіна Дженніфер померла від передозування, з такої ж причини в березні 2012-го померла 24-річна подруга актора Елія Розелло. Батьки дівчини звинуватили актора в смерті їхньої доньки.

Зараз ви читаєте новину «Друзі Маколея Калкіна переживають, що акторові залишилося недовго через наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі