вівторок, 09 серпня 2011 13:34

Довгі ноги Міранди Керр прикрасили нову рекламну кампанію
19

Австралійська супермодель Міранда Керр знялась для бренд-буку компанії David Jones.

Модель швидко оговталась після народження сина, повернувши своє тіло у звичні модельні форми. Відтак, це дозволило їй заробити чималі гроші на зйомках для David Jones.

На зйомках модель одягала все – від ділового костюму до кокетливих суконь і грайливих купальників.

Особливу увагу фанатів моделі привернули купальники цього бренду. Адже саме в них можна було розгледіти щонайменші дефекти на тілі молодої австралійки.

Проте модель попередила: "Я готова була на все заради здоров'я своєї дитини. Навіть набрати з десяток кілограмів. Проте я радію, що все обійшлось так чудово".

Міранда зауважує, що продовжує й надалі слідкувати за своїм тілом у посиленому режимі. У цьому їй сприяють фітнес, незначні дієти та різноманітні косметичні засоби.

"Я слідкую за собою, тож жодних розтяжок на моєму тілі ви не побачите", - наголосила модель.

Керр зауважує, що народження дитини, це не лише фізичний стрес, але й моральний. Відтак, вона запевняє, що позбутись будь-яких негативних думок їй допомогли медитації. Міранда є послідовницею буддизму уже не перший рік. За її словами, це допомагає їй триматись у рівновазі.

Зараз ви читаєте новину «Довгі ноги Міранди Керр прикрасили нову рекламну кампанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі