четвер, 07 червня 2018 16:08

Донька Емінема вперше розповіла про свої стосунки з батьком

 

Дочка Емінема - 22-річна Хейлі Скотт дала інтерв'ю, в якому розповіла про свої стосунки з батьком і не тільки.

"Батько мене підтримує і ми дуже близькі", - говорить Хейлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річна донька поп-ідола приголомшила фігурою у крихітному бікіні

Дівчину запитали, які у неї плани після закінчення коледжу.

"Я ще не впевнена, все висить у повітрі. Люди у Instagram питають, чи не маю я менеджмента", - говорить дівчина і заявляє, що журнали та компанії, які розміщують в них рекламу, пропонують їй гламурні фотосесії.

Хейлі часто ділиться у мережі своїми навичками візажиста і говорить, що її не цікавить зірковий світ.

Зараз дівчина живе у Детройті за кілька хвилин пішки від дому своєї мами, яка виховує її брата та сестру.

У мережі є чимало підробних акаунтів від імені Хейлі, де розміщуються фото людей схожих на доньку репера. Хейлі навчалася на психолога і була однією з кращих студенток. Зустрічається з Еваном МакКлінтоком більше двох років. Хлопець навчається в університеті і Емінем схвалив ці стосунки.

"Маршал тільки що досягнув слави у його віці, був на перших шпальтах зі своїм шокуючими піснями та токсичними стосунками з матір'ю Хейлі. Еван вивчає економіку та захоплюється гольфом. Між ним велика різниця. Родина Хейлі прийняла Евана. Пара любить більше сидіти вечерами у своєму затишному будинку, ніж розважатися на вечірках. Хейлі хоче спробувати бути більш активно у Instagram, але не готова ще повністю виставляти на показ своє життя", - говорить джерело з оточення дівчини.

"Вона обожнює вести спокійний спосіб життя, гуляти з песиком та ходити на фітнес, розважатися з друзями і відпочивати з Еваном. У неї було норрмальне життя в університеті, вона була сфокусована на навчанні", - додає інсайдер.

Емінем зустрічався з матір'ю Хейлі, Кім, зі школи, вони двічі одружувались, але все одно розлучились. Зараз вони у нормальних стосунках заради своїх дітей.

Зараз ви читаєте новину «Донька Емінема вперше розповіла про свої стосунки з батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі